Сготви с продукти „Национал“ и спечели, цяла чанта пълна с разнообразни продукти с марка „Национал“.

За да участвате в играта „Сготви с Национал“, трябва да приготвите ястие, като използвате поне един продукт с марка Национал. След като приготвеното ястие е готово, трябва да направите снимка, на която да се вижда поне един продукт с марка Национал. След това, качете снимката на ястието, като го постнете на коментар под месечния пост „Сготви с Национал“ в страницата Рецепти Национал, която може да намерите на адрес www.facebook.com/recepti.nacional

Първите награди в кампанията „Сготви с Национал“ ще бъдат изтеглени на трите големи български празника – Цветница, Великден и Гергьовден.

Победителите, които ще са избрани на случаен (лотариен) принцип, ще бъдат оповестени на нашата страница Рецепти Национал в началото на всеки нов месец.

Ако видите името си, сред печелившите, моля да се свържете с нас на лично съобщение, за да ни предоставите вашите имена, телефона и адрес, които ще са ни необходими да ви изпратим спечелената от вас награда – Чанта с продукти Национал.

Администратора на Рецепти Национал има право да дисквалифицира участници в играта „Сготви с Национал“, при злоупотреби, недоброжелателни или неетични действия от тяхна страна.

Екипа на марка „Национал“.